Take That -huhut osoittautuivat todeksi – mutta mitä muuta Robbiesta on juoruttu?

08.10.2010 10:20 -

Robbie Williams on yksi 2000-luvun suurimmista miesartisteista. Eilen paljastettiin, että hän palaa Take Thatin riveihin. Mutta on miehestä puhuttu paljon muutakin.

Robbie tunnetaan erittäin riippuvaisuuteen taipuvaisena henkilönä. Hän on myötänyt olleensa riippuvainen muun muassa tupakasta, espressokahvista ja monista eri huumeista. Hänen kerrotaan olleen riippuvainen myös muun muassa Lucozade-energiajuomasta.

Herra Williamsin ihmissuhteet ovat myös olleet spekulaation kohteena. Sitkeät huhut ovat tehneet hänestä homoseksuaalia, vaikka hänen edustajansa ovat toistuvasti kieltäneet asian.

Naissuhteistakin on puhuttu paljon. Williams meni tämän vuoden elokuussa naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Ayda Fieldin kanssa. Huhujen mukaan häissä ei tarjoiltu ollenkaan alkoholia, koska Williams kamppailee alkoholiriippuvuutensa kanssa. Heti häiden ja epämääräisten hääjuorujen jälkeen brittilehdissä tiedettiin jo kertoa, että pariskunta odottaa jälkikasvua. Tätä(kään) juorua ei ole vahvistettu.

Sekä Williams että hänen tuore vaimonsa ovat kovia UFO-fanaatikkoja. Onpa jopa väitetty, että avaruusoliot olisivat kaapanneet Robbien. Noin 200 000 euron vihkisormuskin löytyi UFO-dokumenttimatkalla, jonka Williams teki vaimonsa kanssa.

Mitä tulee Take Thatin eilen julkistettuun paluuseen vahvistettuna Robbiella, karismaattisimman jäsenen paluusta bändiin on huhuttu siitä lähtien kun Williams lähti vuonna 1995. Nyt se kuitenkin tapahtuu. Robbie Williams julkaisee ensi viikolla kokoelmalevyn, mutta tänään radioihin pärähtää Take Thatin uusi single Flood, ja marraskuussa ilmestyy uusi albumi Progress.

Robbien kokoelmalevyn kunniaksi Voice viettää Robbie-päivää ensi keskiviikkona 13.10. Tänään Voicen netissä alkaa kilpailu, jonka kautta voit voittaa matkan Robbien synnyinkaupunkiin Stoke-on-Trentiin. Osallistu kilpailuun täällä.

Kilpailut

Uusimmat