Suomalaislaulajatar latasi itsestään nettisivulleen ilman housuja otetun kuvan - vahingossa

05.11.2010 14:20 -

Juuri uuden Kiitos kun muistit -singlen julkaissut ja muun muassa Kuorosota-juontajana tutuksi tullut Kristiina Wheeler päivittää innokkaasti omia kotisivujaan. Laulajattarelle sattui kuitenkin tällä viikolla hupaisa moka, kun nainen latasi epähuomiossa sivustolleen kuvan, joka herätti monien fanien ihmetyksen.

Wheeler päivitti keskiviikkoaamuna sivuaan tuskaannuttuaan verotoimiston epäystävälliseen asiakaspalvelijaan. Viestin oheen laulaja latasi itsestään keittiössään ottamansa kuvan, jossa hän pui nyrkkiä äkäisen näköisenä. Koska otos napattiin hetken mielijohteesta, housut unohtuivat jalasta. Laulajalla on kyllä päällään pitkä paita, joten mitään arkaluontoisempaa ei kuvasta paljastu.

- Minä en pohdi välttämättä asioita hirmu pitkään ja laitoinkin tuskaannuttuani sivuilleni päivityksen ihan koko sydämelläni, mutta housuja en muistanut laittaa jalkaan. Sain sitten ihmisiltä kommentteja, joissa kysyttiin miksi minulla ei ole housuja, laulaja nauroi Voicen Heräämön haastattelussa.

Wheeler on myös esitellyt omaa asuntoaan muutenkin kuin kuviensa kautta. Napapiirin sankarit elokuvan soundtrackiltä löytyvän Kiitos kun muistit -kappaleen video on nimittäin kuvattu yhdellä kännykällä naisen kotona.

- Halusimme tehdä videon jossa mimmi sekoaa täysin. Tehtiin sitten kännykällä video, jossa tämä tyttö tavallaan laulaa poikaystävälleen.

Laulaja työstää parhaillaan uutta "ysärihenkistä" levyään, jonka on määrä ilmestyä ensi vuoden puolella.

Kilpailut

Uusimmat