Julma pila: BB-Niko purskahti itkuun

09.11.2010 10:53 - Eeva Rajala

Big Brother -talossa itkettiin eilen. Niko oli käsketty päiväkirjahuoneeseen, missä Nikolle selvisin hänen tyttöystävänsä odottaneen häntä taannoin BB-talon sala-alueella.

Niko palasi muiden asukkaiden keskuuteen päiväkirjahuoneesta hiljaisena ja itkuisena. Hän selvensi hetken kuluttua muille, mitä oli saanut kuulla. Toiset asukkaat olivat jo huolissaan, mitä oli tapahtunut.

Itkuun purskahtanut Niko kertoi olevansa hieman poissa tolaltaan. Hän kertoi saaneensa kuulla, että tyttöystävä Sofia oli odottanut sala-alueella Nikoa, kun Niko oli ollut lähdössä reissuun ulkomaille. Sinä iltanahan Niko oli saanut valita siirtyisikö sala-alueella lepäämään vai viettäisikö viimeisen iltansa juhlien muiden kanssa.

Niko paljasti muille asukkaille, miten Sofia oli odottanut tätä toisessa huoneessa ruusujen kanssa. Moni olisi tehnyt Nikon tilanteessa saman ratkaisun ja valinnut juhlat "yksinäisyyden" sijasta, joten BB-asukkaat olivat oikeutetusti käärmeissään.

Toiset asukkaat kuuntelivat miestä järkyttyneinä ja etenkin Ninon mielestä toiselle ihmiselle ei voida tehdä noin. Eetu kommentoi, että BB-asukkaathan ovat vain pelinappuloita.

Kilpailut

Uusimmat