Henna Kalinainen jakaa laihdutusvinkkejä: Tässä lajissa saa kyllä peppu kyytiä!

10.11.2010 14:50 -

BB-konkari Henna Kalinainen on jo hyvän aikaa treenannut kovasti ja onnistunutkin laihtumaan. Nainen kertoo blogissaan, kuinka tuloksia todella saa aikaan.

- Te kaikki pystytte siihen jos haluatte, sillä minunkin lähtökohtani oli mielestäni lähes toivoton. Se minun täytyy kuitenkin teille vannoa ja antaa vinkkinä, että mielestäni vain ruokavalio yhdistettyna liikuntaan on tarpeeksi toimiva yhdistelmä, nainen kertaa laihdutuksen peruslähtökohtia.

Liikunta yksinään ei kuitenkaan Hennankaan mukaan riitä. Siksi laihdutusurakassaan onnistunut Kalinainen kehottaa syömään hyvin kevyesti.

- Jos treenaa ja syö miten sattuu, niin olet puolet enemmän häviöllä. Joskus ja jopa usein syöt treenituloksesi takaisin. Suosikaa siis lihaa, kalaa, kanaa, raikkaita salaatteja ja proteiinipitoista ruokaa ja jättäkää ranskikset perunat sun muut mössöt suosiolla pois, Henna neuvoo asiantuntevasti.

Kalinainen pitää kuntosalitreeniä hyvin tärkeänä. Henna itse panostaa etenkin aerobiseen liikuntaan.

- Personal trainerini neuvoi minulle vielä tehokkaamman keinon ja se on nykyään kahvakuula. Eli jos pidät ongelmanasi keskivartaloa ja sääriä ja pakaroita, tai haluat niitä parantaa, niin suosittelen. Tässä lajissa saa kyllä peppu kyytiä, Henna intoilee.

Kalinainen muistuttaa, että pienillä valinnoilla on paljon merkitystä laihdutusurakassa. Uhraukset maksavat itsensä kuitenkin nopeasti takaisin.

- Hyvään kuntoon pääseminenhän on vain oma valinta. Mistä haluaa luopua, jotta saa jotain tilalle, Henna tiivistää mietteensä.

Lähde: Hennan blogi

Kilpailut

Uusimmat