Hunks-Esko: Niko pelasti aika pitkälti BB-kauden

29.11.2010 13:45 - Eeva Rajala

Scandinavian Hunks -tanssiryhmässä vaikuttava Esko Eerikäinen on muun tanssiryhmän ohella onnellinen Hunks-Nikon Big Brother -voitosta. Eskon mukaan BB-kausi olisi ollut todella huono ilman Nikoa.

- Kyllähän me kaikki olemme alusta lähtien sata varmoja, että Niko voittaa koko skaban. Tämä kausi oli vähän sellainen laimea ja olisi ollut tosi, tosi huono, jos Niko ei olisi ollut siellä talossa. Niko pelasti aika pitkälti tuon BB-kauden, Esko kertoo Voicelle.

Eerikäisen mukaan Nikon voitto oli ansaittu, hullu jätkähän se on. Esko arvostaa sitä, miten Niko kesti olla erossa tyttöystävästään Sofiasta Ruusilasta.

- Olemme erittäin tyytyväisiä. Kaikki jätkät ovat tosi onnellisia Nikon puolesta. Sinänsä oli hyvä veto tuottajilta ja käsikirjoittajilta tuoda mukaan vanhoja asukkaita, mutta se oli sitten ehkä niiden ainoa veto, joka kaudella tapahtui. Ainut syy, miksi jengi sitä varmaan katseli, oli Niko, joka piristi.

Eerikäinen kritisoi monen muun tavoin julmaa pilaa, jonka kohteeksi Niko BB-talossa joutui. Monet muistavat edelleen Nikon itkuiset kasvot, kun hänelle selviää, että oma tyttöystävä oli odottanut sala-alueella Nikon tietämättä ja Niko oli valinnut juhlat rauhoittumisen sijasta.

- Voin sanoa rehellisesti, että itselle tuli ihan helvetin paha fiilis ja itketti, kun ne näyttivät sen Sofia-jutun ja muuta. Itsellekin tuli tippa linssiin, kun näki, miten julma se peli oli. Mutta peliähän se oli joka tapauksessa ja nyt voittaja löytyi sieltä, Esko kertoo.

Viime vuoden syksystä asti Scandinavian Hunks -tanssiryhmän riveissä vaikuttanut Niko Nousiainen kruunattiin eilen BB-voittajaksi. Palkinnoksi Niko sai muun muassa 50 000 euroa.

Kilpailut

Uusimmat