BB-Niko Slovenian asukasvaihdosta: Paikalliset katsojat häpesivät kokemaani kohtelua

30.11.2010 20:01 -

Big Brotherissa voiton vienyt Niko kertoi Voicelle, että yksi BB:n kohokohdista oli Sloveniaan suuntautunut asukasvaihto. Miehen mukaan paikalliset katsojat olivat kuitenkin tuohtuneet siitä, kuinka häntä talossa kohdeltiin.

Niko kertoo kyllä nauttineensa kovasti Slovenian vierailustaan ja kuulleensa vasta jälkeenpäin, että paikallisten BB-katsojien mielestä häntä kohdeltiin muiden asukkaiden toimesta huonosti.

- Minulle kerrottiin, että katsojat olivat ihmeissään, koska minua ei otettu talossa vastaan vieraana. Esimerkiksi Suomen taloon tullut Sandra otettiin hyvin vastaan. Itsekin tietysti haluan kohdella vieraita aina hyvin.

BB-voittaja kertoo, että slovenialaisten asukkaiden kanssakäyminen oli välillä hänen kantiltaan katsottuna hieman sekavaa, eikä heidän englanninkielensä myöskään ollut kovin selkeää. Tästä syystä Niko koki olonsa hieman ulkopuoliseksi.

- Heidän kanssakäymisensä oli välillä aika temperamenttista. Välillä kuulin vain keskustelun lomassa oman nimeni ja yritin kysyä, onko jokin huonosti, mutta minulle sanottiin kaiken olevan hyvin. Usein homma jäi vähän epäselväksi.

Kilpailut

Uusimmat