Helsingissä järjestetään mystiset Eyes Wide Shut -orgiat: ’Vain kauniille ja rohkeille’

07.12.2010 13:22 -

Stanley Kubrickin ohjaamasta Eyes Wide Shut -leffasta on jäänyt hyvin mieleen salaperäisen kultin järjestämät orgiat. Samassa hengessä järjestetyt bileet pidetään tänä talvena Helsingissä - ja jo viidettä kertaa.

Juhlien nettisivulla kerrotaan, että kyseessä tulevat olemaan vuosituhannen kohutuimmat juhlat, "joista - kaikki jotka ovat jotain - ovat kuulleet, mutta ainoastaan harvat ja valitut siellä bilettäneet". Sivuston mukaan pippaloihin pääsy on erittäin hankalaa, mutta mukaan saatetaan valita myös muutama erikseen kutsua anonut.

- Nämä pirskeet ovat vain kauniille ja rohkeille - ja tietysti rikkaille. Siksi tänne ei myydä yksittäisiä pääsylippuja, eikä kutsuja voi ostaa - edes tiskin alta. Kyseessä on erittäin yksityinen yksityistilaisuus!

Sivustolla painotetaan useaan otteeseen, että kriteerit bileisiin pääsemiselle ovat erittäin tarkat, eikä esimerkiksi julkkiksena ole automaattista pääsyä mukaan.

- "Eyes Wide Shut": anonyymiä bailausta vuodesta 2007 seuraavan kerran Helsingissä, talvella 2011, - täysin uusi konsepti, täysin uudet vieraat!

Katso juhlien nettisivu tästä (Baila.us).

Kilpailut

Uusimmat