Helsingissä pidettävien Eyes Wide Shut -orgioiden järjestäjä paljastaa: Mukana myös ministereitä ja siniverisiä

08.12.2010 14:36 -

Uutisoimme eilen Helsingissä keväällä viidettä kertaa järjestettävistä naamiobileistä, joiden kerrotaan olevan tarkoitettu vain kauniille ja rikkaille. Juhlien järjestäjät valottivat nyt Voicelle yksityiskohtia kekkereistä.

Eksklusiivisia, erittäin valikoiduille osallistujille suunnattuja Eyes Wide Shut -bileitä on järjestetty aikaisemmin neljä kertaa ja kävijämäärä on vaihdellut 120 - 150 välillä per juhlat. Anonyyminä pysyttelevä järjestävä taho kertoo, että kyseessä eivät ole julkkisjuhlat, vaan niin sanotulle paremmalle väelle tarkoitetut kekkerit - mukana on nähty "ministereitä ja siniverisiä".

Mukaan pääseviltä miehiltä edellytetään nimekästä suosittelijaa, vaikkakin joskus mukaan on päässyt ei-toivottuja osallistujia.

- Toki jokaisiin bileisiin näitä mätiä omenia on sattunut sekaan - ne on sitten kuitenkin poistettu tulevien bileiden kutsuttujen joukosta.

Naisilta vuorostaan vaaditaan kauneutta, joka todennetaan valokuvan avulla. Itse juhlissa käyttäydytään vuorostaan puhtaasti daamien ehdoilla.

- Naiset eivät maksa drinkeistä ja he voivat tuoda avecina toisen naisen... herrasvieraat ovat keskimääräistä varakkaampia ja paremmin käyttäytyviä, joten normaalia lähiöpubien flanellipaitojen v***lua ei daamien tarvitse näissä bileissä kuunnella. Ei myös tarkoittaa ei.

Mitä venetsialaistyylisten naamiobileiden varsinaisiin aktiviteetteihin kuuluu, sen järjestäjä jättää arvailujen varaan.

- Ovien takana ja kabineteissa on huhujen mukaan tapahtunut vaikka mitä, mutta 90 % vieraista on käyttäytynyt siveellisesti.

Kilpailut

Uusimmat