IL: Nykäsen kihlattu sairauslomalla: Olen joutunut kohtaamaan suoranaista kiusaamista

14.01.2011 07:47 - Eeva Rajala

Entisen mäkikotkan Matti Nykäsen kihlattu ja Diili-ohjelmasta muistettava Susanna Ruotsalainen on sairauslomalla toipumassa. Susanna kertoo Iltalehdessä joutuneensa kohtaamaan tuomitsemista ja suoranaista kiusaamista.

- Se on yllättänyt minut, sillä elän vain omaa elämääni...Nyt sitä on kyseenalaistettu ja sellaisen kohteeksi joutuminen on pitemmän päälle henkisesti todella uuvuttavaa. Sen vuoksi väsyin. Ei minun pitäisi joutua selittelemään tai puolustelemaan omaa elämääni kenellekään, Susanna kertoo lehdelle.

Ilkeimmissä puheissa Susanna on leimattu julkisuustyrkyksi, mikä ei naisen mukaan pidä paikkaansa. Hänhän esimerkiksi kieltäytyi kuukausien ajan puhumasta uudesta suhteesta.

Parhaillaan hän kerää voimia ja antaa itselleen aikaa. Naisen mukaan kulunut vuosi on ollut hänen elämässään kovinta pyöritystä. Ensin oli rankat Diili-ohjelman kuvaukset ja sitten hän tapasi Matin. Kovin kohu alkoi, kun yhteiselämästä tuli julkinen.

Tärkeimmäksi tuekseen Susanna mainitsee Matin, jonka huolehtiminen ja välittäminen on auttanut.

- Rakkaus kantaa minua tämänkin yli ja on paras asia elämässäni.

Matti ja Susanna menivät kihloihin uutena vuotena. Susanna ei kerro lehdelle, mahtaa kaksikko mennä naimisiin vielä tämän vuoden puolella. Hänen mukaansa suhteessa edetään päivä kerrallaan.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat