Tuksu ja Arto avautuivat häävalmisteluista - katso

14.02.2011 13:28 - Eeva Rajala

Johanna Tukiainen ja Arto Länsman menevät naimisiin ensi viikon lauantaina. Tuksu ja Arto kertoivat Voicelle, että ohjelmaa riittää häissä.

Tukiaisen sanoin häistä on tulossa mahtipontiset ja hääohjelma koskettaa kaikkia. Bändi on naisen mukaan jo buukattu ja se soittaa romanttisia, amerikkalaisia coverbiisejä. Lisäksi Dolls-tanssijat ovat tulossa häihin laulamaan.

Johanna Tukiaisen morsiuspuku on tilattu mittatilaustyönä Pariisista. Tuksun mukaan se on suoraan kuin sadusta.

- Olin pyörtyä kun näin sen. Suomalaiset naiset yleensä haluavat sen perusklassisen, aika tylsän mekon. Se minun mekkoni on suoraan kuin jostain Disneyn sadusta. Ihan järjettömän suuri ja upea. Hankin siihen vielä lisää kristalleja, timantteja, koristeluja, Tuksu listaa.

Kun Tuksulta kysyttiin, onko morsiuspuku mahdollisesti vaaleanpunainen, hän ei halunnut paljastaa enää enempää puvustaan, koska tuleva aviomies istui vieressä.

- Haluan, ettei Arto saa tietää siitä mitään. Voin sanoa, että Arto varmaan alkaa itkeä, kun näkee sen mekon, se on niin upea, Tuksu selventää.

Arto Länsman on samaa mieltä rakkaansa kanssa. Hän kertoo taannoisesta vierailusta morsiusliikkeeseen. Kaikki puvut Tuksun päällä olivat olleet ihania ja hän uskoo kyynelehtivänsä, kun näkee rakkaansa morsiuspuvussaan.

Voicen Heräämössä kysyttiin Artolta myös, miten huomenlahjan laita on, onko sitä jo hankittu. Mies ei tietänyt, mitä huomenlahja tarkoittaa. Lähetyksessä selvisi myös, ettei myöskään Tuksu tiennyt, mistä on kyse. Huomenlahja on aviomiehen vaimolleen hääyötä seuraavana aamuna antama lahja.

Häävieraita Tukiainen luetteli muutaman. Häihin on Tuksun mukaan tulossa muun muassa ex-juoksija Markus Pöyhönen.

- Ja sitten, oliko se tää Hurme? Jääkiekkoilija vai kukas?

Heräämön tuuraava aamujuontaja Oku Luukkainen tiedusteli, onko kyseessä kenties Jani Hurme, jonka jälkeen Arto kuiskasi Tuksulle, ettei asiasta saanut sanoa.

Kilpailut

Uusimmat