IS: Myös Anna Abreu murtui Idolsissa

02.03.2011 11:00 -

Martta Hakalan, 17, vetäytyminen Suomen Idols -kisasta on puhuttanut tällä viikolla. Tiistaina Kristian Meurman kertoi, ettei nuorempana olisi selvinnyt kisan paineista. Muitakin panikoijia löytyy, kertoo Ilta-Sanomat.

Idols-tuomari Jone Nikula kertoo, kuinka vuoden 2007 kakkospaikan napannut, tuolloin vasta 16-vuotias Anna Abreu itkeskeli ja hermoili kulisseissa niin, että usko hänen pärjäämiseensä oli koetuksella.

- Anna sai kokea jo kisan aikana julkisuuden aiheuttaman stressin. Hän osoitti kuitenkin luonteen lujuutta ja sai itsensä kasaan, Nikula muistelee Ilta-Sanomissa.

Kristian Meurman muistaa myös, että Anna oli tippua kelkasta paineiden alla.

- Annalla meinasi lähteä lapasesta. Siellä meillä oli psykologit ja kaikki mahdollinen tuki ympärillä. Sitä ei ole enää, kun alat tehdä tosissaan tätä hommaa, kertoo Meurman.

Jone Nikula muistuttaa, että Idols on ohituskaista suoraan huipulle. Tällöin yhteistyökumppaneiden on tiedettävä, että artistin pää kestää. Hän muistuttaa, että artisti työllistää kymmeniä muitakin ihmisiä.

- Artisti ei kitise sängynpohjalla, että nyt ei jaksa, kun ei ehtinyt nukkua tarpeeksi, Nikula lataa.

Myös Negative-yhtyeen Jonne Aaron kertoo jännittäneensä hysteerisesti ennen keikkaa bändin alkuaikoina. Manageriveli Tommi Liimatainen on usein joutunut repimään Jonnen väkisin lavalle.

- Olen usein ollut vessassa oksentamassa, kun bändiä kuulutetaan lavalle. Kerran lukitsin itseni vessaan ja menin vaatteet päällä suihkuun.

Jonne Aaron on löytänyt avun ja mielenrauhan joogan avulla.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat