Schwarzeneggerin ex-vaimo kommentoi lehtolapsiskandaalia

18.05.2011 09:45 - Rea Tallgren

Vaimostaan viime viikolla eronnut Arnold Schwarzenegger tunnusti toissapäivänä lausunnossaan, että avioero johtui hänen avioliiton aikana siittämästään lehtolapsesta. Nyt Iso-Arskan ex-vaimo Maria Shiver on avannut sanaisen arkkunsa aiheeseen liittyen.

25 vuotta naimisissa olleiden Arnold Schwarzeneggerin ja Maria Shiverin ero tuli yllätyksenä monelle. Eron syyksi kerrottiin Schwarzeneggerin lehtolapsi, josta Shiver sai tietää vasta hiljattain. Schwarzeneggerin mukaan lapsi on 10-vuotias.

Schwarzenegger kertoi, että lapsen äiti on pariskunnan entinen työntekijä. Nainen työskenteli pariskunnalle kahdenkymmenen vuoden ajan, mutta jäi eläkkeelle tammikuussa. Schwarzeneggerin tunnustukseen asti nainen on väittänyt lapsensa isäksi kymmenen vuoden takaista aviomiestään.

Schwarzenegger myönsi lausunnossaan, että syy avioeroon löytyy hänen uskottomuudestaan.

- Kun en ollut enää kuvernööri, kerroin vaimolleni tästä vuosikymmenen takaisesta tapahtumasta. Ymmärrän ja ansaitsen kaiken sen vihan ja pettymyksen, mitä nyt saan osakseni perheeltäni ja ystäviltäni.

- Teolleni ei löydy selitystä. Otan kaiken vastuun tapahtuneesta. Olen pyytänyt anteeksi vaimoltani, lapsiltani ja perheeltäni. Olen todella pahoillani.

Lähteiden mukaan Shiver muutti pois pariskunnan kodista kuultuaan uskottomuus-syytteistä aiemmin tänä vuonna. Kun nainen myöhemmin kysyi Schwarzeneggerilta suoraan, tämä myönsi kaiken.

Nyt myös Schwarzeneggerin vaimo Shiver on antanut lausunnon tapahtuneesta.

- Tämä on tuskaisaa ja sydäntäsärkevää aikaa minulle. Äitinä kannan myös huolta lapsistani. Pyydän ymmärrystä, kunnioitusta ja yksityisyyttä kun minä ja lapseni yritämme rakentaa elämämme uudestaan ja parantua. Minulla ei ole muuta sanottavaa, Shiver kertoi eilisessä lausunnossaan.

Iso-Arskalla on aikaisemminkin ollut naistenmiehen maine. Vuonna 2003 hänen pyrkiessään kuvernööriksi yli 12 naista kertoi Schwarzeneggerin kourineen heitä. Schwarzenegger kielsi aluksi kaikki syytökset, mutta pyysi myöhemmin anteeksi, mikäli oli loukannut heitä käytöksellään.

Lähde:Contact music, The Sun

Kilpailut

Uusimmat