IL: Suomen kaikkien aikojen suurin lottovoitto - missä voittaja?

23.05.2011 08:45 -

Veikkauksen mukaan tuore miljonääri pelasi voitokkaan lottorivinsä Forssan Prismassa. Forssassa mietitään, kuka voitti 8 miljoonan potin?

Voittaja ei ollut ottanut yhteyttä vielä sunnuntai-iltana. Voittaja oli täyttänyt rivinsä perinteiseen tapaan eli käymällä Forssan Prisman veikkauspisteessä. Veikkauksella ei siis myöskään ole tietoa voittajasta, sillä tämä ei käyttänyt Veikkaus-korttia jättäessään kuponkinsa.

Voittaja on voinut täyttää oikeat numerot kuponkiin itse tai antanut koneen arpoa. Forssassa ja Tammelassa uskotaan, että voittaja on vuonna 1991 syntynyt nuorukainen. Forssalainen Jari Salo kertoi lehdelle kuulleensa huhuja 1991 syntyneestä tammelalaisesta voittajasta.

- Täällä Forssassa kukaan ei kuitenkaan ole vielä ajanut Ferrarilla tai heilutellut ikkunasta setelinippuja, kertoo Salo.

Vaikka uuden miljonäärin henkilöllisyys säilyy salassa, huhumylly pyörii kiivaasti.

- Täällä varmaan moni kyttää naapuria, koska tämä on pieni paikka, kertoo Prisman työntekijä Katja Paavilainen lehdelle.

Viime lauantaina arvottiin Suomen kaikkien aikojen suurin lottovoitto 8 miljoonaa euroa. Edellinen Loton ennätyspotti oli tarjolla maalis-huhtikuun vaihteessa. Tuolloin 7,5 miljoonan euron lottopotin nappasi Espoossa pelannut nainen.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat