Schwarzeneggerin eroskandaalissa uusi käänne

26.05.2011 16:31 - Rea Tallgren

Arnold Schwarzeneggerista eroava Maria Shriver on palkannut yksityisetsivän selvittämään, kuinka paljon rahaa mies on lahjoittanut taloudenhoitajalleen ja lehtolapselleen vuosien varrella.

Terminaattori-tähti Arnold Schwarzeneggerin ja hänen vaimonsa Maria Shriverin ero on saamassa koko ajan uusia ulottuvuuksia. Nyt Shriverin kerrotaan palkanneen yksityisetsivän selvittämään, minkälaisiin korvauksiin hänellä on oikeus eron myötä. Pariskunnalla uskotaan olevan omaisuutta vähintään yli 100 miljoonaa euroa.

Schwarzeneggerin ja Shriverin uskotaan allekirjoittaneen avioehdon mennessään naimisiin 25 vuotta sitten. Asiantuntijat kuitenkin epäilevät, ettei avioehdolla tule olemaan oikeudessa juurikaan painoarvoa, kun lasketaan yhteen pariskunnan avioliiton pituus ja Schwarzeneggerin uskottomuus eron syynä. Shriverin kerrotaankin yrittävän kaivaa miehestään esiin kaiken mahdollisen lian, mitä vuosien varrelta löytyy, varmistaakseen saavansa leijonanosan miehen omaisuudesta.

- Enää ei ole kyse siitä, eroavatko he. Nyt kysymys on enää, että milloin he eroavat, lähde kommentoi Shriverin suunnitelmia.

Shriverin kerrotaan raivostuneen hurjasti saatuaan tietää lehtolapsesta. Nainen oli kuulema halunnut järjestää lehdistötilaisuuden ja paljastaa kaiken. Lopulta hänen ystävänsä vuosi tiedon medialle. Shriverin uskotaankin suunnitelleen tiedon vuotamisen, jotta hän voisi kostaa Schwarzeneggerille tämän petoksen.

Eroskandaali paisuu päivä päivältä, sillä useat lähteet ovat väläytelleet mahdollisuutta, että Schwarzeneggerin jäljiltä tullaan löytämään vielä useita muitakin lehtolapsia. Shriverin palkkaaman yksityisetsivän tehtävänä on myös selvittää pitävätkö väitteet paikkaansa.

Schwarzeneggerin salassa pidetty 13-vuotias poika paljastui Shriverille muutama viikko taaksepäin. Pojan äiti on pariskunnan taloudenhoitajana 20 vuotta työskennelllyt Mildred ‘Patty' Baena.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat