IS:Ex-jääkiekkoilija Nielikäiseen liitetty bikinimalli: Satu ansaitsisi paljon paremman miehen

03.06.2011 08:00 -

Entisen Miss Suomi Satu Tuomiston avopuoliso, kiekkoilija Pasi Nielikäinen on ollut hiljattain lööpeissä viestiteltyään bikinimissi Maisa Torppaan. Torppa kommentoi nyt Ilta-Sanomille kohua kertoen Tuomiston olevan mahtava tyyppi ja toivoen, että entinen missi saisi paremman miehen.

7 Päivää -lehti kertoo tuoreimmassa numerossaan, että Satu Tuomiston ja Pasi Nielikäisen suhteessa on aikalisä - osasyy tähän lehden mukaan on Nielikäisen viestittely Maisa Torpan kanssa. Torppa vuorostaan kertoo Ilta-Sanomille, että kohussa on tehty kärpäsestä härkänen. Bikinmallina tunnettu vaaleaverikkö kertoo, ettei edes kunnolla tunne Nielikäistä, eikä ole ollut hänen kanssaan lähiaikoina yhteydessä, mutta toivoo kuitenkin samaan hengenvetoon, että pari eroaisi.

- Emme oikeastaan tunne toisiamme. Sadun tunnen paremmin, ja hän on aivan mahtava tyyppi. Pasista taas en niinkään tykkää. Hän on pelottava.
- Satu ansaitsisi paljon paremman miehen.

Tuomisto vuorostaan kertoo Ilta-Sanomille, että hänen ja Nielikäisen suhteessa on nyt aikalisä. Kaunottaren mukaan tällä hetkellä on tarkoitus miettiä miten pari etenee.

- Olemme sellaisessa vaiheessa, että mietimme, mitä teemme ja miten suhteessamme etenemme. Eli olemme ottaneet aikalisän. Haluan painottaa, ettei tähän liity kolmatta osapuolta ja asumme Pasin kanssa edelleen saman katon alla.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat