Ryan Dunn kolaroi turmapaikallaan jo 15 vuotta sitten

30.06.2011 13:42 -

Edesmenneen Ryan Dunnin Jackass-kaveri Bam Margera on paljastanut E! Online-sivulle, että Dunn oli kolaroinut miehen kohtaloksi koituneella onnettomuuspaikalla jo kerran aikaisemminkin.

Margeran mukaan hän oli veljensä kanssa ollut Dunnin kyydissä 15 vuotta sitten, kun miehen ohjastama auto kolaroi täysin samalla paikalla missä törmääminen koitui tähden kohtaloksi viime viikolla.

- Auto pyörähti ympäri kahdeksan kertaa täysin samassa paikassa vuonna 1996. Luojan kiitos, minulla oli turvavyö, sillä ystäväni Chris Raab laittoi sen puolestani kiinni. Veljelläni ei kuitenkaan ollut vyötä ja hän lensi yli 10 metriä. Luojan kiitos hän on vielä hengissä. Dunn oli kuitenkin aina aivan hurjapäinen kuski.

Dunn oli ennen kohtalokasta kolariaan juonut useita tuoppeja olutta. Margeran mukaan tämä ei todennäköisesti vaikuttanut miehen ajokykyyn.

- Itse tunnen oloni normaaliksi vasta vedettyäni kolme kaljaa. Jos juot kolme olutta ja kolme shottia, se ei vaikuta ajamiseen. Dunn oli autohullu ja hurjastelija.

Lähde: E!Online

Kilpailut

Uusimmat