Kardashianin siskokset hurmaavat värikkäissä vaatteissa - katso

12.07.2011 10:00 - Rea Tallgren

Kardashianin siskokset ovat seurattuja tyyli-ikoneja. Siskokset Khloe ja Kourteny näyttivätkin New Yorkissa mallia siitä, että kesällä on lupa pukeutua värikkäästi.

Khloe ja Kourtney Kardashian olivat molemmat shoppailemassa New Yorkissa, tosin eri seurueissa. Lienee siis sattumaan, että molemmat siskokset olivat valinneet päälleen räikeän kesäiset vaatteet.

Khloe oli verhonnut pitkän vartalonsa räiskyvän tummanpunaisella minimekolla, jossa oli kesäinen leikkaus. Mekossa risteilivät tummemmat kuviot, jotka muistuttivat hieman saniaisenlehtiä. Tyylikästä joskin huoletonta kokonaisuutta nainen oli korostanut avoimeksi jätetyillä hiuksillaan, jotka oli raidoitettu voimakkaasti. Reisiin asti ulottuvat nahkasaappaat kuitenkin todistivat, että tämä nainen valitsee tyylin ennen mukavuutta.

Kourtney oli valinnut päälleen vaatteiden sovittamisen kannalta hieman hankalan asun. Nainen oli pukeutunut okrankeltaiseen haalaripukuun, jonka kumppaniksi hän oli valinnut oranssin design-laukun. Myös tämä nainen luottaa jo Kardashianin siskoksien tavaramerkiksi muodostuneeseen valtoimenaan olevaan ja kevyesti laineilevaan hiustyyliin. Ihailtavaa kyllä, tyylilyyli oli valinnut jalkaansa kävelyyn soveltuvat ballerinat.

Kilpailut

Uusimmat