Tätä Anna Abreulta odotetaan tanssikisan tuomarina

25.09.2011 15:24 - Eeva Rajala

Tanssii tähtien kanssa -kilpailu alkaa MTV3:lla tänään. Tuomareiden joukossa on uutta verta, kun toiseksi naistuomariksi asettuu Anna Abreu.

Tanssikisan konkarituomari Helena Ahti-Hallberg on tyytyväinen, että tuomaristoon saatiin toinen nainen.

- Minusta on ihanaa, että nyt on tuomarina toinen nainen, koska olen ollut miesten keskellä yksin pitämässä naisten puolia viime vuonna, Ahti-Hallberg kertoi Voicelle MTV3:n syyspressissä.

Ahti-Hallbergin mielestä on mukavaa saada vaihtelua tuomaristoon. Näin tapaa jälleen uusia ihmisiä ja saa uusia tuttuja. Nainen toivoo Anna Abreun olevan tuomarinpestissään aito.

- Toivon, että hän on vilpitön oma itsensä ja sanoo sellaisella nuoruuden suorasukaisuudella sen, mitä mieleen tulee, koska niinhän se on kaikkein parasta.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaformaatti on pysynyt täysin samanlaisena, mutta Ahti-Hallbergin mukaan tähtioppilaat tuovat aina oman mausteensa ohjelmaan.

- Minään vuonna ei voi sanoa, että ohjelman fiilis olisi ollut ihan täysin samanlainen. Mutta aina se on ollut mahtava. Eli odotan itselleni nautinnollista, ihanaa syksyä tanssin parissa, nainen hehkuttaa.

Uusi Tanssii tähtien kanssa -kausi käynnistyy tänä iltana klo 19.30. Tähtioppilaina ovat tällä kaudella Anneli Sari, Jani Toivola, Mari Perankoski, Jarppi Leppälä, Satu Ruotsalainen, Veeti Kallio, Viivi Pumpanen, Mikko Parikka, Siiri Nordin ja Jukka Tammi.

Kilpailut

Uusimmat