Aleksi Valavuoren vastahyökkäys alkaa tänään kello 12!

04.10.2011 10:29 - Mikko Räsänen

Aleksi Valavuori jätti tehtävänsä koripalloliigassa pelaavan Nilan Bisonsin urheilutoimenjohtajan lajiliiton uhkailun jälkeen. Tänään Aleksi kertonee oman versionsa tapahtumista.

Aleksi Valavuori jätti eilen eropaperit Nilan Bisonsin korisliigajoukkueen urheilutoimenjohtajan tehtävästä. Valavuori päätyi tuohon ratkaisuun sen jälkeen, kun koripalloliiton edustajat olivat uhanneet Bisonsia sarjapaikan menetyksellä, jos Valavuori vielä kertaakaan kommentoi Veikkaukseen tai Suomen pelimonopoliin liittyviä asioita julkisesti. Voice kertoi tuosta tapahtumaketjusta ensimmäisenä. Lue uutinen täältä.

Uhkauksilla saatiin Valavuori vaikenemaan. Vielä eilen hän kieltäytyi systemaattisesti kommentoimasta asioita, joista liitto oli kieltänyt häntä puhumasta. Tänään aamulla tuli tieto, että Nilan Bisonsin hallitus on kokouksessaan hyväksynyt Valavuoren eron.

Valavuori on heti päätöksen jälkeen päivittänyt Facebookiin seuraavan tiedon:

"Ottelun toinen erä alkaa tänään kello 12", Valavuori kirjoittaa.

Päivitys tarkoittanee sitä, että nyt kun Valavuori ei ole enää mukana seuran toiminnassa, eivät liiton uhkailut enää koska häntä, eivätkä hänen tekonsa voi vahingoissaa Bisonsia. Puolen päivän jälkeen siis luultavasti nähdään, mikä on Valavuoren vastahyökkäys.

Kilpailut

Uusimmat