Pulttibois-tähti takavuosien sketsisarjoista: Ei ole ikävä

17.10.2011 13:30 - Eeva Rajala

Näyttelijä Aake Kalliala muistetaan hyvin muun muassa 80- ja 90-luvun älyvapaista Pulttibois-, Manitbois- ja Hymyhuulet-sketsisarjoista. Mies ei kuitenkaan kaipaa noita aikoja.

- Se aika on eletty ja tehty mikä tehty ja hävetty minkä hävetty. Kaikki tehtiin mitä mieleen tuli, niin kuin varmaan jäljestä näkyy, ettei ihan loppuun asti kaikkia ajateltu. Mutta surutta ne heiteltiin ja niin paljon me niitä varmaan teimme, että joku onnistuikin, sattumalta. Mutta ei niitä kyllä hirveä ikävä ole, Kalliala myöntää Voicelle.

Kalliala on lähiaikoina nähty draamarooleissa ja voi olla, ettei mies enää koskaan palaa komedian pariin.

- Minulla ei ole sinne mitään ikävää. Mutta mistä näitä tietää. Jos sattuu tulemaan sellainen mukava, niin siitä vaan. Mutta en nyt määrätietoisesti etsi mitään tällaista, Kalliala jatkaa.

Kotikadussakin näyttelevä Kalliala nähdään valkokankaalla seuraavaksi perjantaina ensi-iltansa saavassa Kotirauha-elokuvassa yhdessä Samuli Edelmannin, Kristo Salmisen ja Santeri Kinnusen kanssa. Kalliala nähdään myös tulevissa elokuvissa Vares - Kaidan tien kulkijat sekä Tie pohjoiseen. Katso Kotirauha-elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat