Tämän kauniin jenkkitähden ura käynnistyi vanhempien pakottamana

17.11.2011 11:45 - Eeva Rajala

Näyttelijäkaunotar Mila Kunis paljastaa aloittaneensa näyttelemisen vain sen takia, ettei hänen perheellään ollut varaa lapsenvahtiin.

Ukrainalaissyntyisen Mila Kunisin vanhemmat keksivät, että tyttö saisi huolenpitoa draamakursseilla. Perhe muutti Los Angelesiin, kun Kunis oli 7-vuotias. Tyttö alkoi käydä draamakursseilla viikonloppuisin, eikä vanhempien tarvinnut sopia hänelle lapsenvahtia.

- Radiossa mainostettiin paikkaa, missä lapset voivat tutustua toisiin lapsiin - näytelmäkerhoa. Vanhemmillani ei ollut rahaa lapsenvahtiin, joten he olivat innoissaan, että saavat lauantain vapaaksi, Kunis kertoo GQ-lehdelle.

Kunis paljastaa myös, ettei ymmärrä näyttelijöitä, jotka kutsuvat ammattiaan taiteeksi. Hänen mukaansa näyttelijät, jotka kertovat ammattinsa olevan taidetta, yrittävät vain todistella itseään koko ajan kaikille.

- He ovat, että "Tämä on taidetta, taidetta taidetta". Ja minä olen, että "En v**tu voi olla tosissasi! Minä taas kuvittelen olevani 12 tuntia joku toinen ja sitten menen kotiin katsomaan Jersey Shorea televisiosta, Kunis jatkaa.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat