Hollywood-parin riita muuttumassa rumaksi: Pahoinpiteli vaimoaan ja meni sänkyyn miesten kanssa

12.12.2011 18:45 - Karoliina Kotala

Painijalegenda Hulk Hoganin ja tämän vaimon Linda Bollean riita on muuttumassa todella rumaksi.

Showpainijana uransa luonut Hogan on nostanut syytteen Bolleaa vastaan kunnianloukkauksesta. Syy syytöksiin löytyy Bollean väitteistä, joiden mukaan painijalegenda olisi viihtynyt parin avioliiton aikana sängyssä miespuolisen painijakollegansa kanssa. Bollea kertoi yllättäviä faktoja Hoganista tuoreessa elämäkerrassaan Wrestling the Hulk - My Life Against the Ropes, jossa nainen myös väittää Hoganin olleen väkivaltainen. Hulk itse ei ole väittämistä innoissaan.

- Neljän vuoden hullun avioeroprosessin jälkeen luulin jo kuulleeni kaikki oikeussalissa. Mutta sitten, yllättäen hän väittää minun pahoinpidelleen häntä. Ja kertoi kaikille minun olevan homoseksuaali, Hogan toteaa.

Tähti myös kiistää jyrkästi kaikki ex-vaimonsa syytökset ja aikookin vaatia korvauksia oikeusteitse.

- Jos mikään syytöksistä olisi totta, myöntäisin sen ja jos olisin homoseksuaali, kertoisin siitä. On vain niin hullua kuulla tuollaista, joten siksi minulla on ongelma tämän asian kanssa. Minun on vastattava takaisin, jos joku väittää minun olevan jotain muuta vain pilatakseen urani ja elämäni. Se on niin naurettavaa. En aio vain nauraa asialle, koska se ei ole hauskaa. Se on hullua, en ymmärrä sitä, Hogan tykittää.

Lähde: ContactMusic

Kilpailut

Uusimmat