Julkkisparin vauva keskellä satanisti-huhuja: Luciferin tytär?

11.01.2012 06:45 - Eeva Rajala

Julkisuuden henkilöt joutuvat kestämään jos jonkinlaisia itseensä kohdistuvia huhuja. Nyt ilkeät huhut koskettavat onnellisten vanhempien pienokaista.

Beyoncen ja Jay-Z:n ensimmäinen lapsi, tyttövauva nimeltä Blue Ivy Carter, on keskellä salaliittoteoriahuhuja, jotka liittyvät satanismiin ja Illuminati-salaseuraan. Eilen Twitter täyttyi väitteistä, joiden mukaan pienen tytön nimi tarkoittaa muun muassa 'Luciferin tytärtä'.

Joidenkin Twitter-käyttäjien mukaan vauvan Blue-nimi viittaa sanoihin 'Born Living Under Evil' ja Ivy tulisi sanoista 'Illuminati's Very Youngest' tai 'Illuminati's Victorious Youth'. Jay-Z on aiemmin ollut keskellä Illuminati-huhuja, joiden mukaan supertähti olisi salaseuran jäsen.

Toisten huhujen mukaan Blue Ivy -nimi olisi suoraan yhteydessä satanismiin. Toisin päin kirjoitettuna nimi on Eulb Yvi, joka joiden mielestä tarkoittaa latinaksi suoraan 'Luciferin tytärtä'. E! Online -sivusto kuitenkin selventää, etteivät tyttären nimen kirjaimet toisin päin tarkoita yhtään mitään, ei ainakaan Luciferia.

Tällaiset täysin perättömätkin nimihuhut tuskin mustaavat Beyoncen ja Jay-Z:n onnea, kun he juuri saivat pienen tyttärensä kotiin sairaalasta. Pikkutyttö syntyi newyorkilaisessa sairaalassa lauantaina ja synnytyksen kerrotaan olleen tunteikas ja rauhallinen hetki.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat