Näin Pia Pakarisen diivailu muutti tämän vuoden Miss Suomi -kisaa

12.01.2012 12:45 - Mikko Räsänen

Pia Pakarinen oli katastrofimissi, joka oikutteli töiden kanssa ja jätti lopulta koko missivuotensa kesken. Tänä vuonna missiorganisaatio halusi varmistaa, ettei vastaavia ongelmamissejä päässyt finaaliin.

Pia Pakarinen oli monella tavalla Miss Suomi -historian katastrofaalisin missi. Missivuotensa aikana hän onnistui riitautumaan oman missimanagerinsa kanssa, oikuttelemaan työtehtävissä, suututtamaan median vaatimalla rahallista korvausta tekstiviesti- ja sähköpostihaastatteluista. Voice kirjoitti Pian temppuilusta kattavan selvityksen tänä syksynä, ja se on luettavissa täällä.

Tänä vuonna Miss Suomi -organisaatio halusi varmistaa, ettei vastaavaa katastrofia pääse tapahtumaan uudestaan.

Miss Suomi -järjestelyistä vastaava Sunneva Kantola kertoi Voicelle, miten edellisvuoden kohut vaikuttivat tämän vuoden kilpailijahakuun.

- Olen kysynyt kaikilta kilpailijoilta kahta asiaa, koska tätä pitää oikeasti haluta. Kysyin jokaiselta, miksi haluat missiksi ja mitkä ovat missin tehtävät.

Missiorganisaatiolla onkin vahva luotto siihen, että nyt finaaliin päässeet kaunottaret ovat fiksuja nuoria naisia, joilla on jalat tukevasti maassa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat