Kohukoomikko teki päätöksen: Jatkaako rääväsuisena gaalajuontajana?

18.01.2012 07:45 - Eeva Rajala

Julkisuuden henkilöiden hermoja jälleen sunnuntaina Golden Globe -gaalassa koetellut brittikoomikko Ricky Gervais on tehnyt päätöksen jatkostaan gaalajuontajana.

Ricky Gervais tyrmää ajatuksen seuraavasta Golden Globe -gaalasta. Mies kertoo omilla nettisivuillaan, että toivottavasti gaalan tuottajat eivät enää yritä ylipuhua häntä takaisin lavalle juontamaan, sillä hän haluaa lopettaa huipulla.

Konttori-sarjan luojanakin tunnettu Gervais juonsi gaalan tänä vuonna kolmatta kertaa. Hänen tämänvuotista esiintymistään on kutsuttu vaisuksi, jos vertaa viime vuoden tulitukseen. Tosin tänäkin vuonna julkkikset saivat kuulla melko rohkeita kommentteja Gervaisin suusta. Gervais itse kertoo sivuillaan, että sunnuntainen gaala oli hänen paras näistä kolmesta, mutta häntä ei silti kiinnosta jatkaa gaalan juontajana.

- Olen kertonut agentilleni, ettei kukaan saa ylipuhua minua tekemään tuota uudestaan. Se on kuin laskuvarjohyppy: Voit nauttia siitä vasta suorituksen jälkeen, kun huomaat, ettet kuollutkaan ja se olikin aika mahtavaa, Gervais kirjoittaa.

Gervais kehuu samalla myös tämän vuoden yleisöä, sillä yleisö oli vihdoin tajunnut hänen vitsien olevan kyllä hävyttömiä ja ilkeitä, mutta eivät vitsit kuitenkaan niin pelottavia olleet.

- Tai sitten he olivat tänä vuonna enemmän humalassa. Oli miten päin tahansa, se oli hauskaa, mies jatkaa.

Gervaisin tuntemukset saattavat kuitenkin muuttua, kun mies pääsee hetkeksi aikaa lomalle. Vuoden kuluttua tilanne voi näyttää jo aivan erilaiselta ja mies nähdään jälleen gaalan lavalla parempana kuin koskaan.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat