IS: Suomalaisnäyttelijä laihtui liikaa karppaamalla

26.01.2012 09:15 - Eeva Rajala

Muoti-ilmiöksikin kutsuttu karppaaminen sai taannoin myös näyttelijä Jukka Puotilan pauloihinsa. Vähähiilihydraattisen ruokavalion kokeilu jäi kuitenkin lyhyeksi, kertoo Ilta-Sanomat.

56-vuotias Jukka Puotila kertoo lehdelle haksahtaneensa karppaamiseen viime syksynä. Hän kertoo olonsa olleen hyvä karppaamisen aikana, mutta mies laihtui yllättävän nopeasti.

- Oloni oli karpatessa ihan ok, mutta painoa lähti kahdeksan kiloa - ja se oli ihan liikaa! Puvunkin kun laitoin päälleni, tuntui siltä, että se suorastaan lepattaa joka puolelta, Puotila muistelee.

Hyvässä kunnossa vuosi toisensa jälkeen oleva Puotila kertoo kuntonsa salaisuudeksi sen, että hänelle liikunta on elämäntapa.

- En liiku laihduttaakseni tai kasvattaakseni hauista, vaan siksi, että siitä saa kokonaisvaltaista hyvää oloa. En osaa olla ilman urheilua, Puotila jatkaa.

Suomalaisten rakastama koomikko pyrkii urheilemaan joka päivä, ja Puotila kannustaa kuntoilun aloittavia jatkamaan harjoittelua, vaikka se maistuisi välillä puulta.

- Liikkuminen muuttuu ennen pitkää nautinnoksi, jota ilman ei halua olla.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat