Ohjaaja kieltäytyy sensuroimasta elokuvansa seksikohtauksia

30.01.2012 06:45 - Eeva Rajala

The Girl With The Dragon Tattoo -elokuvan ohjaaja ei hyväksy hänen elokuvansa sensuroimista.

Ohjaaja David Fincher ei hyväksy, että Rooney Maran tähdittämän The Girl With The Dragon Tattoo -elokuvan seksikohtauksia sensuroidaan vain sen takia, että elokuvaa voitaisiin näyttää tiukemman sensurointikurin maassa Intiassa. Elokuva ei siis tule Intiassa lainkaan levitykseen.

Intian sertifiointikomitea on vaatinut, että elokuvasta sensuroitaisiin lukuisia kohtauksia, muun muassa Rooney Maran ja Daniel Craigin välinen seksikohtaus. Ohjaaja ei kuitenkaan suostu tähän. Elokuvan oli tarkoitus tulla Intiassa teattereihin helmikuun alussa, mutta paikallinen Sony Picturesin osasto on tiedottanut elokuvan näytösten peruuntumisesta.

- Sensurointikomitea on sitä mieltä, ettei elokuva sovi julkiseen esittämiseen sen nykyisessä muodossa. Samalla kun arvostamme ohjaajan visiota, arvostamme myös aina komitean ohjeita, tiedotteessa luki.

The Girl With the Dragon Tattoo -elokuvalla menee melko hyvin ympäri maailmaa ja se on tuottanut yli 150 miljoonaa dollaria. Suomessa elokuvaa on käyty katsomassa yli 61 600 kertaa.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat