Madonna sai jälleen risuja: ”Kuin katsoisi omaa hullua tätiään jouluna”

08.02.2012 09:45 - Eeva Rajala

Brittiläinen tv-juontaja Piers Morgan on haukkunut jälleen kerran Madonnan, tällä kertaa tähden Super Bowl -esiintymisen takia.

Piers Morganin mukaan Madonnan esitys oli hirvittävä, ja hän ihmettelee miten niin moni ihminen on kehunut 12 minuutin puoliaikashow'ta maasta taivaisiin.

- Se oli kuin katselisi omaa hullua tätiään jouluna. Onko se vain minä? Minä luen julkkisten twiittauksia, joissa kerrotaan, että "Eikö ollut mahtava?" Ei, ei ollut. Hän oli hirvittävä, Morgan kertoo E! -sivuston chatissa.

Morgan jatkoi kritiikkiään sanomalla, ettei Madonna pidä hänestä, eikä hän pidä Madonnasta.

- Mutta onneksi meillä on jotain yhteistä. Kumpikaan meistä ei ole laulanut livenä Super Bowlissa, mies jatkaa.

Voi olla, että Morganille teki tiukkaa jo pelkästään se, että Madonna lauloi osittain playbackina sunnuntain show'ssa. Tämä ei kuitenkaan ole ainut kerta, kun Morgan on haukkunut Madonnaa. Viime vuoden loppupuolella hän tokaisi, ettei Madonna pääse koskaan hänen Piers Morgan Tonight -ohjelmaan, sillä nainen on tylsä ja ärsyttävä.

Morgan on aiemmin selventänyt, että kaksikon välillä tapahtui taannoin jotain, mikä sai aikaan molemmin puolisen vihoittelun, mutta syitä vihoittelulle mies ei ole paljastanut.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat