Noloa: Hollywood-legenda ei päässyt hotelliinsa – turvamiehet luulivat kodittomaksi

15.03.2012 06:45 - Eeva Rajala

Näyttelijä Robert De Niro koki outoja taannoin New Yorkissa, kun oli menossa omistamaansa hotelliin.

De Niro oli kaupungissa kuvaamassa uutta Being Flynn -elokuvaansa. Hän kertoi Today-ohjelmassa olleensa palaamassa kuvauspaikalta omistamaansa hotelliin, kun hänet pysäytettiin heti ovella.

Ovella olleet turvamiehet eivät päästäneet miestä hotelliin sisälle ja yrittivät hätyyttää miehen pois hotellin edustalta. Turvamiehet luulivat De Niron olevan koditon, joka yritti vain päästä lämpimään. 

Tapaus ratkesi kuitenkin siinä vaiheessa, kun turvamiehet tarkastelivat miestä hieman pidempään ja tajusivat De Niron olevan vain roolivaatteissaan.

Tositarinaan perustuvassa Being Flynn -elokuvassa De Niro esittää tuskailevaa kirjailijaa, joka työskentelee kodittomien suojassa. Miehen mukaan tapaus osoittaa, että hänen roolihahmonsa on aidon näköinen. Hollywood-legenda ei kuitenkaan nostanut suurta numeroa turvamiesten erheestä, vaan oli kiitollinen, että he tekevät työnsä niinkin tarkasti.

- En valittanut turvamiehille; he eivät vain halunneet minua sisälle. Sanoin, etten minäkään halua tämänlaisia ihmisiä sisälle. Tiesin, etteivät he tunnistaisi minua.

Katso Being Flynn -elokuvan traileri alta, ja mieti, olisitko itse turvamiehenä päästänyt hänet sisään:

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat