USA:n Playboy tarjoaa sopimusta - kieltäytyvätkö nämä Suomi-kissat?

16.03.2012 14:45 - Mikko Räsänen

USA:n Playboyn koekuvauksissa käynyt Babes Dj's -kaksikko Suvi Pitkänen ja Nina Hämäläinen saivat tarjouksen päästä legendaarisen lehden kuviin. Nyt tytöt ovat kuitenkin vaikean valinnan edessä.

Suvi Pitkänen ja Nina Hämäläinen kävivät Playboyn kuvauksissa Dallasissa. Kuvaukset menivät nappiin, sillä tytöille kerrottiin, että Playboy on valmis ottamaan heidät lehteensä. Matkassa on kuitenkin yllättävä este.

- Playboy tarjosi meille mahdollisuutta päästä Cyber-tytöiksi, jolloin kuvamme tulisivat Playboyn nettisivuilla olevaan Cyber Clubiin sekä mahdollisesti johonkin muuhun konsernin lehteen, mutta ei varsinaiseen Playboyhin, Suvi Pitkänen kertoo.

Nyt kaksikko on vaikean päätöksen edessä.

- Haavenamme olisi päästä varsinaiseen Playboy-lehteen playmateiksi. Meille kuitenkin sanottiin, että jos lähtee Cyber-tytöksi on tuon mahdollisuus pienempi, koska emme ole enää täysin uusia kasvoja vaan meidät on tavallaan jo nähty. Nyt meidän pitäisi päättää, lähdemmekö tuohon vai keskitymmekö jatkamaan Playmate-haaveen tavoittelua, kaksikko miettii.

Cyber-tytöksi pääseminen ei vielä USA:ssa ole erikoinen meriitti, vaan vasta varsinaiseen Playboy-lehteen pääseminen tekee mallista tunnetun glamour-tytön.

- Suomessa ja muualla maailmassa jo Playboyn Cyber-tytöksi pääseminen voisi tuoda hyvin näkyvyyttä ja töitä, kaksikko kertoo.

Suvi ja Nina joutuvat tekemään päätöksensä tämän kevään aikana, sillä he ovat matkustamassa viimeistään toukokuussa takaisin USA:han, ja silloin pitää tietää, menevätkö he Playboyn Cyber-tyttö kuvauksiin vai ottavatko he uusia kuvia, joilla ansaita paikkansa Playmatena.

- Joudumme nyt miettimään tätä yhdessä, Suvi ja Nina myöntävät.

Kilpailut

Uusimmat