Avatar-tähden elämä muuttui täysin suurelokuvan myötä

03.04.2012 11:45 - Eeva Rajala

James Cameronin Avatar-elokuvassa pääroolissa ollut Sam Worthington on paljosta velkaa ohjaajalle.

Worthington kertoo Voicen haastattelussa, miten kassamagneettielokuvan tekeminen muutti koko hänen maailmansa.

- Ei se ollut vain se elokuva. James Cameronin tapaaminen muutti elämäni. James on fantastinen, rohkea mies. Hänen kanssaan työskenteleminen muutti sitä, miten katson nykyään elokuvia. Se muutti ymmärtämykseni siitä, mitä itse haluan saavuttaa urallani, Worthington kertoo.

Worthington kertoo myös, ettei kukaan olisi odottanut niin hyvää vastaanottoa, mitä elokuva aikoinaan sai. Nyt, kun elokuvaa on kehuttu laajasti ja se on maailman tuottoisin elokuva, Worthington ymmärtää, miten maailma on muuttunut.

- Uralle tulee enemmän vaihtoehtoja, ihmiset tunnistavat kasvojasi enemmän. Mutta minä en ole muuttunut, maailma ympärilläni on, mies tokaisee.

Worthingtonin mukaan on fantastista, että ihmiset tunnistavat hänet kadulla ja tulevat juttelemaan. Mies kertoo ottavansa ilolla vastaan kaiken palautteen katsojilta, oli se sitten risuja tai ruusuja.

Worthingtonin tuorein rooli on Titaanien raivo -elokuvassa, joka sai ensi-iltansa viime perjantaina. Elokuva oli viikonlopun kolmanneksi katsoin elokuva. Katso traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat