Prinssi Harrylla ongelmia yökerhossa: 'En ole homo!'

04.04.2012 19:45 - Rea Tallgren

Prinssi Harry joutui suosikkikoomikko Alan Carrin lähentelemäksi yökerhossa. Molemmat miehet kuitenkin suhtautuivat tilanteeseen huumorilla.

Prinssi Harry oli viettämässä iltaa lontoolaisessa yökerhossa ystävänsä David Beckhamin kanssa kun joukkoon iloiseen liittyi myös omaa keskustelu-ohjelmaansa vetävä koomikko ja julkihomo Alan Carr ystäviensä kanssa.

Carr kertoo tuoreessa haastattelussa naureskellen, että hän oli innostunut testaamaan tanssilattialla prinssi Harryyn seksikkäitä tanssiliikkeitä, joita itse Rihanna oli hänelle opettanut. Carrin poikaystävä Paul tuli kuitenkin mustasukkaiseksi ja tilanne olikin uhannut karata käsistä, kunnes Harry oli epätoivoissaan puolustautunut huudahtamalla "En ole homo!"

Carr muistelee tilannetta huumorilla. Miehen mukaan hän oli tehnyt oikean valinnan vaikka olikin ollut humalassa. Tällä Carr viittaa siihen, että vaikka paikalla olikin yksi maailman seksikkäimmistä jalkapalloilijoista, hän oli kuitenkin tanssinut seksikkäästi oikean kuninkaallisen kanssa.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat