Mitä Hynttyyt yhteen -sarjan hahmoille kuuluu nyt?

04.05.2012 16:45 - Karoliina Kotala

Näyttelijä Eija Vilpas selvitti Voicelle Hynttyyt yhteen -suosikkisarjan päähenkilöiden tämänhetkisiä kuulumisia.

Helsingin kaupunginteatterissa näyttelevä Vilpas on jäänyt monen suomalaiskatsojan mieleen erityisesti Vappu-roolihahmostaan Hynttyyt yhteen -sarjassa, jota näyttelijä tähditti kollegansa Hannele Laurin kanssa.

- Sarjasta kysellään kyllä vielä yllättävänkin paljon, se on varmaankin pysynyt ihmisten muistissa sen vuoksi, että se on ollut saatavana myös dvd:llä. Sarjalla on tosiaan oma vakituinen fanikuntansa, ja jotkut ovat näyttäneen sarjaa myös lapsilleen, Vilpas päivittelee.

Jos sarjaa lähdettäisiin tekemään uudestaan, uskoo Vilpas ettei monikaan asia päähenkilöiden Vapun ja Virpin elämässä olisi muuttunut.

- Elämäntilanne olisi varmaan hyvin pitkälle samanlainen. Ne edelleen jahtaisivat jotain pätevää sinkkua, eivät ole varmaan löytäneet vielä. Nyhjöttäisivät siellä asunnossa kahdestaan ja aktiivisesti suuntautuisivat ulospäin, Vilpas pohtii.

Voice tapasi näyttelijän Helsingin Lasipalatsissa järjestetyssä UNICEFin hyvän tahdon lähettiläiden yhteistilaisuudessa. Vilpas on yksi UNICEFin pitkäaikaisista hyvän tahdon lähettiläistä.

Lue myös täältä, miten Hannele Lauri muisteli Hynttyyt yhteen -sarjaa.

Kilpailut

Uusimmat