Anna Karenina -elokuva tarjoaa 1920-luvun pukuloistoa - katso traileri

08.07.2012 18:15 - Senni Loikala

Anna Karenina on muotia rakastavien unelma-elokuva.  

Joe Wrightin ohjaama draamaelokuva Anna Karenina tulee tarjoamaan silmänruokaa tyylitaitureille ja etenkin 1920-luvun muotia ihannoiville. Elokuvan pukusuunnittelija on brittiläinen Jacqueline Durran.

Anna Kareninassa tullaan näkemään paljon hienostuneita ja elegantteja juhlamekkoja, pukuja ja asusteita. Asujen materiaaleina ovat muun muassa aikakaudelle tyypilliset tekoturkis, sametti ja pitsi. 1920-luvulla muodissa olivat paljeteilla, silkkikankailla ja lasihelmillä koristellut juhlapuvut.

Menneeseen aikaan sijoittuvan elokuvan tekeminen on äärimmäisen kallista, kun puvustukseen ja tapahtumapaikkojen lavastuksiin ja stailaukseen kuluu suuria summia rahaa. Kalliiden tuotantojen takia kotimaiset epookkielokuvat ovat harvassa. Kun Anna Karenina saapuu teattereihin, kannattaa se käydä katsomassa jo ajanmukaisen ja henkeäsalpaavan puvustuksensa tähden.

Anna Karenina on adaptoitu Leo Tolstoin samannimisestä klassikkoromaanista. Tarina sijoittuu 1900-luvun Venäjään ja kertoo kolmiodraamasta aristokraattisessa yläluokassa. Anna Kareninan roolissa hurmaa Keira Knightley ja ylhäistönaisen salarakas Count Vronskyn roolissa nähdään Aaron Johnson. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 9. marraskuuta.

Katso Anna Kareninan traileri alta:

Lähde: NY Daily News

Kilpailut

Uusimmat