On The Rocksin syntymäpäivillä nähtiin yllättävä duetto

03.08.2012 15:30 - Mikko Räsänen

Stam1na-laulaja yllätti On The Rocks -ravintolan syntymäpäivillä esittämällä dueton Kirsi Ylijoen kanssa.  

On The Rocks -ravintola oli eilen täyteen ahdettu, kun rock-luola juhlisti 11-vuotista olemassaoloaan. Illan aikana elävää musiikkia tarjosi Eicca Toppisen ja Kirsi Ylijoen luotsaama Cherry & The Vipers -yhtye.

Lavalla nähtiin myös yllätysvieraita, joista ehkä mielenkiintoisin oli Stam1na-solisti Antti "Hyrde" Hyyrynen. Hyrde ja Kirsi intoutuivat revittelemään yhdessä oikein kunnolla, kuten alla olevista kuvista näkee.

 

Ravintolan oma väki oli pukeutunut merimieshenkisesti, kun ravintoloitsijasisaruksia Tuula Railonkoskea ja Tarja Palomäkeä yritti saada yhteiskuvaan tuoreen ohjelmapäällikkönsä Krista Ruususen kanssa, kaappasivat naiset kuvaan seurakseen Swallow The Sun -yhtyeestä tutun Aleksi Munterin.

Yökerhobisneksessä 11 vuotta on kunnioitettava ikä. Tarja Palomäki mietti syitä, miksi On The Rocks on pysynyt Helsingin ravinolakartalla näinkin kauan.

- Kanta-asiakkaat. Paikka ei ole vuosien aikana muuttunut, vaan konsepti on pysynyt samana. Olen pitäneet asiakkaistamme hyvää huolta.

Rokkareiden lisäksi syntymäpäiväjuhlissa nähtiin muitakin julkisuudesta tuttuja kasvoja. Alakerran suihkulähteellä hassuttelivat Teuvo Loman ja Suomi-tytöt New Yorkissa -sarjasta tuttu Alexandra Alexis.

Voice kertoi tällä viikolla, että Viidakon tähtöset -sarja saa jatkoa ja uusia kaunottaria ollaan jo värväämässä viidakkosekoilun kakkoskaudella. Alexandra kertoi, että häntä ei ole kysytty mukaan.

- Eikä ole muitakaan Suomi-tytöt -sarjan tyttöjä, hän kertoi ja arveli, ettei lähtisi mukaan, vaikka pyydettäisiin.

Kilpailut

Uusimmat