Onko tässä Suomen seksikkäin Dj?

16.08.2012 20:15 - Mikko Räsänen

The Babes Dj's -duo hajosi yllättäen viime keväänä. Soolouralle siirtynyt Playboy-kaunotar Suvi Pitkänen on nyt saanut soolouransa uuteen lentoon.

The Babes Dj's -duo hajosi yllättäen viime keväänä. Suvi Pitkäsen ja Nina Hämäläisen muodostaman dj-kaksikon välirikko tapahtui pahimpaan mahdolliseen aikaan, sillä kaksikko oli kevään aikana onnistunut avaamaan ovia USA:n markkinoille ja kahden suomalaiskaunottaren läpimurto Atlantin takana näytti mahdolliselta.

Hajoamisen jälkeen kaksikon osapuolet ovat viettäneet hiljaiseloa. Voice tapasi Viron Playboyssakin poseeranneen Suvi Pitkäsen, joka kertoi, että kesän aikana hänen uransa on ottanut merkittävän uuden suunnan.

- Päätin lähteä dj:nä soolouralle. Sain siihen parhaan mahdollisen alun, kun Live Nation otti minut artistitalliinsa. Hioin kesän aikana teknisiä taitojani edelleen, sillä kun Babesien kanssa heitimme yleensä vain kahden tunnin show-keikkoja, niin nyt vedän yksin myös koko iltoja eli kuuden tunnin settejä.

Dj-keikkojen lisäksi Suvi vetää myös Miss Finest -kauneuskilpailua. Alun perin kilpailu perustettiin, koska haluttiin löytää uusi keulakuva Fin-Est -plastiikkakirurgiaklinikalle. Kilpailu lähti kuitenkin paisumaan, kun Suvi tutustui virolaista Sixtina-mallitoimistoa pyörittävään Tiina Jantsoniin. Tiinan kontakteilla kilpailu laajeni Viron ja Suomen missimaaotteluksi, jossa molemmista maista valitaan finalisteja ottamaan mittaa toisistaan.

Tiinan kontakteilla kilpailu sai myös kansainvälisen yhteistyökumppanin, kun Miss Globe -kilpailun kanssa sovittiin, että parhaiten menestynyt suomalainen ja virolainen tyttö pääsevät edustamaan kotimaitaan kansainväliseen Miss Globe -kilpailuun.

Lue lisää alla olevista linkeistä:
1. Dj Suvin kotisivut
2. Miss Finest -kilpailun kotisivut

Kilpailut

Uusimmat