Voi ei! Lisää seksipaljastuksia USA:n ex-presidentistä

20.09.2012 14:45 - Heli Thoren

Ex-presidentti Bill Clintonin kanssa suhteessa ollut Monica Lewinsky aikoo julkaista uuden paljastuskirjan.  

Valkoisen talon assistenttina aikoinaan toiminut Monica Lewinsky, 39, aikoo julkaista muistelmansa. Niissä nainen on päättänyt kertoa kaiken suhteestaan USA:n ex.presidentti Bill Clintoniin. Naisen kerrotaan hautovan kostoa siksi, että on itse saanut niin paljon lokaa päällensä suhteen takia.

- Monica on pyrkinyt pääsemään elämässään eteenpäin, mutta suhde vainoaa häntä edelleen, lähipiiristä kerrotaan.

Lewinsky on hyvin pahoillaan siitä, että hänen maineensa tahrittiin lopullisesti. Samalla Clinton porskuttaa eteenpäin ja on edelleen naimisissa Hillary Clintonin kanssa.

- Monica täyttää neljäkymmentä, ja hänellä ei edelleenkään ole miestä elämässään. Hänen maineensa tahrittiin täysin, lähde selventää Lewinskyn motiiveja.

Kirjassaan Lewinsky aikoo jopa julkaista rakkauskirjeitä, joita Clinton aikoinaan lähetti hänelle. Kirjan kerrotaan myös sisältävän Clintonin Lewinskylle esittämiä seksitoiveita. Lewinsky paljastaa Clintonin myös herjanneen vaimoaan Hillarya useasti.

Kuinka käy Clintonien?

Poliittiset piirit ovat kirjan suhteen varpaillaan. Clintonien lähipiiri pelkää, että kirja antaa viimeisen niitin Clintonien avioliitolle. Myös Hillary Clintonin jaksamista epäillään - kestääkö hän enää kuulla lisää yksityikohtia miehensä toilailuista.

Pitkään työttömänä ollut Lewinsky kävi eri kustantajia kirjaideansa kanssa läpi. Parhaimman sopimuksen mukaan hän saa yli 9 miljoonaa euroa kirjastaan - jos lupaa kertoa jokaisen likaisen yksityiskohdan vuosien takaisesta suhteestaan.

Monica Lewinsky aikoo kertoa muistelmissaan kaiken.


Lähde: RadarOnline.com

Kilpailut

Uusimmat