JUURI NYT: Suomalaismissi suurentaa rintansa Tallinnassa

08.10.2012 17:15 - Mikko Räsänen

Miss Finest -kilpailun muutama viikko sitten voittanut Jaana Laitinen on parhaillaan Tallinnassa suurentamassa rintojaan. Voice tapasi Jaanan juuri leikkauksen alla.

Jaana Laitinen osallistui tänä syksynä ensimmäistä kertaa elämässään kauneuskilpailuihin, kun hän lähti Miss Finest -kisaan koettamaan onneaan. Kilpailusta tuli voitto, ja nyt Jaana valmistautuu edustamaan Suomea Kiinassa marras-joulukuussa järjestettävässä Miss Bikini International -kilpailussa.

Miss Finest -voiton myös Jaanalle tarjoutui mahdollisuus käyttää ilmaiseksi kaikkia kisan järjestäjän Plastiikkakirurgia Fin-Estin palveluita. Jaana ei aikaillut vaan matkusti tänään suurentamaan rintansa. Hänelle laitetaan 3,45 desilitran implantit, joten muutoksesta tullee silmin nähden havaittava, mutta ei kuitenkaan luonnottoman näköinen.

Jotkut ovat olettaneet, että Jaanan oli voittonsa myötä pakko suurentaa rintansa, koska voittajasta tulee plastiikkakirurgisen klinikan pr-kasvo. Jaana haluaa korjata tuollaiset epäilyt.

- Se ei todellakaan ollut pakollista. Itse nimenomaan pyysin tätä, koska näin saan kroppani sopusuhtaiseksi. Kaikkeen muuhun paitsi rintoihini pystyn vaikuttamaan treenillä ja ruokavaliolla. Jos nyt saan tällaisen mahdollisuuden, niin miksi en käyttäisi sitä?

Vaikka Jaana on vasta pari viikkoa tiennyt lähtevänsä marraskuussa Kiinaan, on hän jo pitkällä valmistautumisensa kanssa. Kisapuvustoa on jo hankittu ja hän hankki personal trainerin, jonka avulla kroppaa hiotaan kisakuntoon.

- Eihän 1,5 kuukaudessa muuten ihmeitä pystyisi tekemään, mutta onneksi olen niin liikunnallinen, että lähtötilanne on hyvä. Nyt siis vain viimeistellään.

Valmistautuminen on nostanut myös tavoitteita.

- Top kymppiin pääseminen on kiva minimitavoite, Jaana miettii.

Kilpailut

Uusimmat