IL: Ilkka Kanerva raivostui tv-hypnoosista

07.12.2012 07:45 - Eeva Rajala

Kansanedustaja Ilkka Kanerva osallistui mentalisti Noora Karman tekemään hypnoositemppuun Linnan juhlien jatkoilla. Iltalehden mukaan temppu pilasi kuitenkin Kanervan juhlatunnelman. 

Kanervan saapuessa ravintola Teatteriin jatkoille, taikuri Karma laittoi pillin lasin päälle ja pyysi kansanedustajaa siirtämään pilliä ajatuksen voimalla. Se ei onnistunut, joten Karma pyysi Kanervalta lupaa hypnotisointiin. Kanerva vastusteli hieman, mutta antoi lopulta luvan. Miehen mukaan hypnotisointi oli vastoin sitä, mitä  alkujaan oli sovittu. 

Kanerva kaatui hypnotisoituna ja avustajien tukemana ravintolan lattialle, ja noustessaan ylös mies vaikutti hieman pöllämystyneeltä. Tämän jälkeen Karma oli koonnut laseista ja tupakka-askeista tornin, jonka päälle laittoi kynän. Kanervalle vakuutettiin, että hän saisi pudotettua kynän ajatuksen voimalla, ja kynä myös tippui. Temppu sai Kanervan hämilleen.

Kyseiseen temppuun kuului vielä Karman käden heilautus, joka aiheutti maagisesti lasien rikkoutumisen. Kanerva kertoi jo illan suorassa tv-lähetyksessä, ettei oikein pitänyt kyseisestä tempusta, mutta kameroiden sammuessa Kanervan nähtiin lähtevän heti Teatterista, sillä juhlatunnelma oli pilalla.

- En pitänyt tavasta, jolla tässä toimittiin, Kanerva kommentoi Iltalehdelle lähtönsä aikana.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat