Suosikkisarja Sukuvika jatkuu toukokuussa – tätä on luvassa!

25.03.2013 12:15 - Katariina Näreaho

Suositussa sarjassa näyttelevä Will Arnett paljastaa, kuinka Bluthit jakselevat kreisikomedian neljännellä tuotantokaudella.

Sukuvika-sarjan fanit ovat odotelleet malttamattomina uutta tuotantokautta jo vuosia. Tänä keväänä odotus palkitaan, sillä ohjelman uudet jaksot saapuvat Netflixiin toukokuussa.

Sarjassa Gob Bluthia näyttelevä Will Arnet antoi US Weekly -lehdelle pieniä maistiaisia tulevasta. Hän kertoi Bluthien perheen alamäen vain pahenevan uudella kaudella. Ehkä televisiohistorian kahjoin perhe on ilmeisesti yhä keskellä taloudellisia vaikeuksia.

- Jokaisesta sarjan hahmosta kehittyy kauden aikana itsensä pahin versio, Arnett kertoo.

Omasta hahmostaan mies paljastaa vain sen verran, että Gobilta löytyy uusia ystäviä. Ongelmat jatkuvat myös hänen osaltaan, eikä kuuluisilta taikatempuiltakaan vältytä.

Tulevalla kaudella jokaisessa jaksossa keskitytään aina yhden henkilön tapahtumiin. Tämä siksi, että kuvausvaiheessa näyttelijöiden aikataulut oli vaikea saada sopimaan keskenään.

Sukuvian neljäs kausi sisältää yhteensä 14 jaksoa. Ennen toukokuuta tunnelmaan voi virittäytyä katsomalla kolme ensimmäistä tuotantokautta, jotka nekin löytyvät Netflixistä.

Lähde: US Weekly

Kilpailut

Uusimmat