Juonipaljastus! Ensisilmäyksellä-hittisarjan suurin mysteeri ratkesi – katso

15.05.2013 13:15 - Katariina Näreaho

Super suositun komediasarjan päähahmon, Ted Mosbyn, mysteerivaimo on vihdoin paljastettu. Jos et siis vielä ole päässyt 8. tuotantokauden loppuun, älä lue artikkelia tämän pidemmälle.

Ensisilmäyksellä on ollut Frendit-sarjan jälkeen yksi suosituimmista komediasarjoista. Ohjelmassa seurataan Tediä ja hänen neljää ystäväänsä, jotka asuvat New Yorkissa.

Pääosassa on Tedin ja hänen tulevan vaimonsa rakkaustarina ja se, kuinka loppujen lopuksi pariskunta tapasi. Kertojana toimii Ted itse, joka kertoo lapsilleen, kuinka hän tapasi heidän äitinsä. Tästä tulee myös ohjelman englanninkielinen nimi How I Met Your Mother.

Maanantaina Yhdysvalloissa esitettiin jakso, jossa katsojille viimeinkin paljastettiin, kuka Tedin vaimo, hänen lastensa äiti oikein on. Suuri paljastus tehtiin 8. tuotantokauden viimeisessä jaksossa. Aiemmilla kausilla naisesta on paljastettu hyvin vähän: jalat ja keltainen sateenvarjo.

Ohjelmaa esittävä CBS on vahvistanut alkuvuonna, että syksyllä Jenkeissä starttaava 9. kausi tulee olemaan koko sarjan viimeinen.

Suomessa sarjan 6. tuotantokautta esitti viime vuoden lopulla MTV3.

Katso alta, kuinka suuri paljastus tehtiin.

Suosittelemme

Uusimmat