Mitä ihmettä, Jennifer Hudson on seuraava Idol-tuomari?

26.05.2013 11:45 - Katariina Näreaho

Laulajatar Jennifer Hudson on E! Newsin mukaan kiinnitetty seuraavan American Idol -kauden tuomaristoon - siitäkin huolimatta että hiljattain nainen toivoi koko ohjelman lopettamista.

Aiemmin tänä vuonna nainen herätti keskustelua lausahduksillaan. Jennifer Hudsonin mielestä American Idol -ohjelma pitäisi jo lopettaa. Tämä pistääkin miettimään, miksi ihmeessä hän lähti itse mukaan ohjelman tekoon?

E! Newsin mukaan nainen on nyt kuitenkin allekirjoittanut sopimuksen Foxin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että Hudson tullaan näkemään American Idolin 13. tuotantokaudella tuomarina.

Us Weekly -lehti kirjoittaa, että  Hudsonin kanssa tuomaripöydän taakse istahtaa myös muita ohjelmasta ennestään tuttuja lahjakkuuksia. Varmuutta asiasta ei vielä ole, mutta ainakin Kelly Clarkson, Adam Lambert sekä Clay Aiken ovat olleet tuotantoyhtiön listalla kärjessä.

Hudson itse on ponnahti pinnalle Idol-ohjelman kolmannelta tuotantokaudelta. Vaikka voittoa ei tullut, on nainen ollut erittäin menestynyt. Hänet on palkittu yhdellä Grammyllä ja yhdellä Oscarilla.

Lähde: Us Weekly, E! News

Kilpailut

Uusimmat