Suomalaiset tv-kaunottaret saivat oman korusarjan

06.06.2013 17:29 - Mikko Räsänen

Salatut elämät sarjasta tutut Mia Ehrnrooth, Jasmin Hamid ja Kirsi Ståhlberg lanseeraavat omat nimikkokorunsa.

Koruvalmistaja Ibero ja Salatut elämät -sarjasta tuttu kaunotarkolmikko Mia Ehrnrooth, Jasmin Hamid ja Kirsi Ståhlberg ovat yhdistäneet voimansa. Yhteistyön tuloksena syntyi naisille suunnattu korusarja, jonka suunnitteluun naiset ovat osallistuneet vahvasti.

Jokainen naisista sai nimikkokaulakorun ja -rannekorun, jotka eroavat toisistaan korukiven värin ja korussa olevan motivaatiotekstin perusteella.

Näyttelijät kertovat, että idea korusarjan tekemiseen lähti heiltä. Mia otti yhteyttä Iberoon ja koruvalmistajan innostuttua työ pääsi käyntiin. Mia itse valitsi koruunsa tekstiksi "Fierce is Fortune". Tsemppitekstin aihe löytyi hänen omista kokemuksistaan, sillä hän on taistellut lukihäiriön kanssa koko elämänsä.

- Fierce tarkoittaa sisua. Minulla oli koulussa ongelmia kirjoittamisen ja lukemisen kanssa, eikä opiskelu siksi oikein sujunut. Perustin oman yrityksen ja paperisodan jälkeen pääsin itse itselleni oppimukseen, ja lopulta sain merkonomin paperit, Mia muistelee.

Kirsi Ståhlbergin koruissa on vaaleanpunainen kivi ja teksti "Love Life".

- Minä olen saanut koko elämäni katsella maailmaa ikään kuin vaaleanpunaisten lasien läpi, Kirsi perustelee värivalintaa.

Tekstin avulla Kirsi haluaa kannustaa naisia tekemään juuri niitä asioita, joita nämä rakastavat.

Jasmin Hamidin korussa lukee "Miracles Happen".

- Täytyy uskoa haaveisiin, koska ihmeitä tapahtuu, Jasmin kertoo ja sanoo omalla kohdallaan tuollaisen mahdottomalta tuntuneen haaveen olleen pääsy teatterikorkeakouluun.

Salkkari-tähtien nimikkokorut tulevat syksyllä myyntiin Anttiloihin ja City-Marketteihin.

Kilpailut

Uusimmat