IS: Ex-Miss Suomi pyrkii huippumalliksi – tähtäimessä Victoria's Secret ja Sports Illustrated

15.06.2013 09:15 - Katariina Näreaho

Pia Lambergilla (ent. Pakarinen) menee lujaa Yhdysvalloissa. Mallikeikkoja riittää, mutta tähtäimessä ovat isommat markkinat, kirjoittaa Ilta-Sanomat.

Ex-missi Pia Lambergin ura rapakon toisella puolella on kovassa nosteessa. Nainen tekee monipuolisesti mallintöitä eri brändeille, vaikka näyttelijän työt kiinnostavatkin paljon. Yksi isoimmista produktioista on ollut esiintyminen Mercedes-Benzin mainoksessa, joka näytettiin amerikkalaisille tv-katsojille Super Bowlin mainostauolla. Helmikuista ottelua seurasi Yhdysvalloissa keskimäärin 113 miljoonaa katsojaa.

Nyt naisen tähtäimessä ovat vielä suuremmat markkinat mallisaralla. Lamberg nimittäin tähtää tunnetun Victoria's Secretin alusvaatemalliksi.

- Minun mallitoimistoni New Yorkissa haluaa esitellä minut Victoria's Secretille, ja sen lisäksi varmaan käyn läpi sitten Sport Illustratedin ja muut tämän tyyppiset lehdet, nainen kertoo Ilta-Sanomille.

Lambergilla onkin edessä tiukka treenikausi, sillä nainen haluaa olla timmissä kunnossa ennen kuin astelee castingeihin.

Lähde: Ilta-Sanomat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat