DD-kupin rinnat ilman leikkausta - povipommia näyttelevä kaunotar ei halunnut silikoneja

18.06.2013 14:15 - Rea Tallgren

Povipommi Anna Nicole Smithiä näyttelemään valittiin pienirintainen Agnes Bruckner. Ohjaajan piti pistää luovuutensa peliin, kun nuori nainen kieltäytyi suurennuttamasta rintojaan roolia varten.

The Anna Nicole Story -elokuvaan haettiin päähenkilöä lukuisten rintavien näyttelijöiden joukosta. Lopulta ohjaaja kuitenkin ihastui pienirintaiseen Agnes Bruckneriin. Brucknerilla oli kuitenkin yksi selvä ehto: hän ei suostuisi ottamaan silikoneja vain roolin takia. Niinpä ohjaajalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin keksiä keino saada naiselle huomattavasti isommat rinnat - ja ilman leikkausta.

Asialle palkattiin kuuluisa Hollywood-maskeeraja Greg Cannom. Joka aamu ennen kuvauksia mies kiinnitti Brucknerin rintojen päälle prosteettiset rinnat, jotka olivat kuppikokoa DD. Rinnat näyttävät täysin aidoilta.

- Se oli hassua. Seisoin keskellä huonetta ilman paitaa, mutta minusta ei silti tuntunut siltä, koska mitään "omaani" ei ollut näkyvillä, 27-vuotias näyttelijätär muotoilee.

Anna Nicole Smith oli tunnettu yltiöpäisestä ja näyttävästä tyylistään eivätkä Brucknerin aamuiset maskeeraustuokiot loppuneetkaan tekorintoihin. Lisäksi naiselle piti levittää paksu kerros meikkiä ja hänelle laitettiin aina tekoripset ja hiuslisäkkeet.

Povipommi kuoli vuonna 2007 39-vuoden ikäisenä lääkkeiden yliannostukseen. Sitä ennen hän ehti herättää huomiota naimalla vanhan miljonäärin ja esiintymällä omassa reality-sarjassaan.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat