Satu Tuomisto hurahti spinning-pyöräilyyn: Kuuntelee samalla Iron Maidenia

11.02.2014 22:15 - Senni Loikala

Entinen missi, nykyinen malli ja juontaja Satu Tuomisto harrastaa aktiivisesti liikuntaa huolimatta pahentuneista selkäkivuistaan.

Malli, juontaja ja entinen Miss Suomi Satu Tuomisto on joutunut viime kuukausien aikana varomaan selkäänsä tavallista enemmän. Hänellä on nimittäin synnynnäinen selkäsairaus, Scheuermannin tauti, jonka aikaansaamat selkäkivut ovat lisääntyneet. 

- Nyt se on ollut pidemmän aikaa pahempi. Koitan varoa, ettei käy mitään peruuttamatonta, kertoo Tuomisto Specsavers Helsinki City Run -tapahtuman lehdistötilaisuudessa.

Tuomisto pystyy sairaudesta huolimatta kuitenkin harrastamaan aktiivisesti liikuntaa. Hänellä on salilla personal trainer, joka on mestari keksimään vaihtoehtoisia liikkeitä. Myös kotona Tuomisto pitää kunnostaan huolta.

- Sattuman kaupalla hommasin kotiin spinning-pyörän. Jäin koukkuun, mikään ei ole hienompaa, sanoo Tuomisto.

Kun Tuomisto polkee spinning-pyörää, hän katsoo samalla televisiota, maisemavideoita tai kuuntelee musiikkia. Tuomisto kertoo kuuntelevansa esimerkiksi Iron Maidenia pyöräillessään kotona.

Tuomisto unelmoi, että voisi hypätä oikean pyörän selkään ja lähteä pitkälle pyöräilyretkelle. Jos hänellä olisi heti pyörä allaan ja olisi kesä, malli suuntaisi Hankoon tai Porvooseen.

- Tekisin ensin pienemmän tripin ja sitten pyöräilisin Akaalle äidin luokse, kertoo Tuomisto.

Uutisoimme aiemmin Tuomiston käyttäneen Karjala-lippalakkia vuosien ajan. Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä.

Kilpailut

Uusimmat