Game of Thrones -näyttelijätähden karmiva fanikohtaaminen: Mies kuoli eteeni

19.02.2014 11:15 - Senni Loikala

Peter Dinklage kertoo Esquire-lehdelle traagisesta kohtaamisesta fanin kanssa.

Game of Thrones -näyttelijä Peter Dinklage huomaa usein ihmisten tuijottavan häntä, osin hänen työnsä, osin myös hänen lyhytkasvuisuutensa vuoksi. Noin 137 senttiä pitkä Dinklage kertoo Esquire-lehden haastattelussa, että hän joutui todistamaan erään faninsa traagista kohtaloa vuonna 2003. Tuolloin Dinklage oli tullut tunnetuksi The Station Agent -elokuvan myötä.

- Kävelin Melrose Avenuella Los Angelesissa. Siinä oli mies moottoripyöränsä kanssa ihan edessäni. Ja hän katsoi minua. Hän ei liikkunut, mutta hän vain katsoi minua ja sitten meni liikenteeseen ja auto törmäsi häneen - tappaen hänet heti, kertoo Dinklage. 

Näyttelijä muistaa hiljaisen hetken, kun Dinklage tiesi olleensa maailmassa ainoa ihminen, joka tiesi miehen kuolleen. Dinklagen mukaan kauheiden asioiden tapahduttua seuraa yleensä eräänlainen rauha ennen kuin alkaa tapahtua.   

- Sinä hetkenä tunsin olevani hänen kanssaan, sanoo Dinklage.

Esquire-lehden toimittaja kysyi Dinklagelta, tunsiko Dinklage vieneensä moottoripyöräilijän huomion. Ajatus kauhistuttaa näyttelijää eikä hän ollut aiemmin ajatellut sitä.

- Tulen näkemään tänä yönä painajaisia, sanoo Dinklage.

Uutisoimme aiemmin neuvoista, joilla tukea suuren surun kohdanutta ystävää. Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä.

Lähde: New York Daily News

Kilpailut

Uusimmat