Huhumylly kiihtyy: Marilyn Monroen ja John F. Kennedyn seksivideo huutokaupataan tänään

04.03.2014 10:45 - Heli Thoren

Videon olemassaolosta on huhuttu pitkään. Nyt lähdetietojen mukaan pätkä kaupataan eniten tarjoavalle tänään Kaliforniassa.

Tänään Kaliforniassa kaupataan useiden lähteiden mukaan videomateriaalia, joka on ikuistettu Yhdysvaltojen presidentin John F. Kennedyn tämän veljen Robert Kennedyn ja Marilyn Monroen lemmenleikeistä. Videon olemassaolosta on kiistelty vuosien varrella ja nyt näyttäisi, että pätkä on todella olemassa.

Video kaupataan Tulare Countyssa Kaliforniassa paikallisen sheriffin toimesta. Video päädyttiin kauppaamaan pakkohuutokauppana oikeustoimien tuloksena, jonka kohteena on mies nimeltä William Castleberry. Video on ollut huhujen mukaan miehen hallussa ja myydään osana hänen muuta omaisuuttaan. Castleberry on kerännyt muutakin Hollywoodin historiaan liittyvää materiaalia.

Castleberryn mukaan hän ei suostu näyttämään nauhaa ennen kuin joku ostaa sen. Vähimmäishinta nauhasta on vähintään 145 000 euroa. Epäilijät ovatkin varoittaneet, että nauhalla saattaa olla mitä tahansa, eikä vättämättä mitään aitoa materiaalia.

Castleberryn väitteitä nauhan autenttisuudesta puoltaa kuitenkin moni seikka. Videon olemassaolosta on huhuttu niin pitkään kuin Monroen ja Kennedyjen suhteesta on ollut näyttöä. Castleberry on huhujen mukaan näyttänyt nauhan jo vuosia sitten asianajajalle, jonka mukaan nauha ja sen sisältö ovat olemassa.

1962 vuonna kuollut Marilyn Monroe oli huhujen mukaan molempien Kennedyn veljeksien rakastaja.

Lähde: RadarOnline.com

Kilpailut

Uusimmat