Hollywood-komistus James Franco jäi kiinni: Vihjailevia viestejä teinitytölle

04.04.2014 07:45 - Rea Tallgren

17-vuotias skotlantilainen teinityttö ei osannut odottaa, mitä hänen New Yorkin matkastaan seuraisi.

Lucy Clode matkusti äitinsä kanssa New Yorkiin. Siellä skotlantilainen tyttö meni äitinsä kanssa katsomaan James Francon tähdittämää näytelmää, jonka jälkeen he jäivät takaoven luokse odottamaan, josko näkisivät vilauksen näyttelijästä. Ja Franco toden totta saapui paikalle. Tapahtumat eivät kuitenkaan päättynyt pelkkään nimikirjoituksen antamiseen.

Clode nappasi itsestään selfien, jonka taustalla Franco näkyi. Francon kerrotaan sitten pyytäneen, että tyttö laittaisi kuvan Instagramiin ja taggaisi hänet siihen. Kuvan kautta Franco sai tytön yhteystiedot ja alkoi kiihkeä viestien vaihto.

Viesteissä Franco kyselee tytöltä, kuinka pitkään tämä on New Yorkissa ja missä hotellissa yöpyy. Franco myös heittää ilmoille, pitäisikö hänen varata huone samasta hotellista. Lisäksi hän haluaa tietää, onko tytöllä poikaystävää. Kun tyttö sanoo olevansa vielä 17, kysyy mies heti, kuinka pian tämä täyttää 18.

Francoa tytön ikä ei mitä ilmeisemmin haitannut, sillä hän olisi edelleen halunnut tavata tytön. Clode sanoi hänelle, että tulee takaisin New Yorkiin kun täyttää 18. Tuohon Franco vastasi: "Jos et halua tavata minua, tekstaa, kun haluat."

Clode päätti vielä varmistaa, että kyseessä todella oli Franco. Sen takia hän pyysi tähteä ottamaan itsestään selfien, jossa pitää lappua, johon on kirjoittanut tytön nimen. Ja sen Franco lähetti.

Kuvakaappaukset viestinvaihdosta voit katsoa tästä. Skeptikot ovat huomauttaneet, että kyseessä saattaa olla julkisuustemppu Francon tulevan elokuvan tiimoilta. Siinä hän esittää opettajaa, joka rakastuu nuoreen oppilaaseensa.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat