Hanna Pakarisesta The Voicen kesäjuontaja

10.06.2014 16:05 - Senni Loikala

The Voicen Kesäaamussa kuulijoiden viihtymisestä huolehtii Hanna Pakarinen yhdessä radiojuontaja Eetu Teräksen kanssa.

Kun Voicen Herättäjät kirmaavat kesälaitumille, puhaltavat lomatuulet myös radiostudioomme Kaapelitehtaalla. The Voicen Kesäaamua saapuvat nimittäin luotsaamaan laulaja Hanna Pakarinen ja suomalaisen radion uusi tulokas, Eetu Teräs.

Kaksikko aikoo jatkaa siitä, mihin Herättäjät jäävät. Toki uusi kokoonpano tuo tullessaan myös uusia kujeita.

- Luvassa on siis yllätyksiä, kuulijoiden kanssa yhdessä oloa, henkilökohtaisia tarinoita. Unohtamatta tietenkään ajankohtaista kesämeininkiä ja kesään sopivaa raikasta pop-musiikkia, kommentoi Pakarinen.

Pakarisen ja Teräksen yhteensopivuus samassa studioon ei jättänyt spekuloinnin varaa koelähetyksissä. The Voicen ohjelmajohtaja René Mäkinen kuvailee musiikin kovan ammattilaisen ja uuden tulokkaan yhteispeliä "match made in heaven" -tyyppiseksi tilanteeksi.

- Oikeat ihmiset tekevät oikeille ihmisille ohjelmaa. Tämä on The Voicella tärkein asia, feikit ei pärjää, sanoo Mäkinen.

Pakarisen kiinnitykseen Voicen kesälähetyksiin vaikutti Mäkisen mukaan juurikin artistin aito luonne. Tähden suurisydämisyys ja iso persoona tulevat varmasti vetoamaan kuulijoihin. Pakarinen uskaltaa myös puhua aiheesta kuin aiheesta. 

Kanavan kesä käynnistyy paikan päältä The Voice Juhannuksesta 19.-21.6.2014 ja kestää elokuun alkuun saakka.

Kilpailut

Uusimmat